Hoi,op een markt een model Tiger tank gekocht,is net iets kleiner dan 1:16. Veel details maar nergens een merknaam te vinden. Nu zie ik in het inwendige motortjes zitten en aandrijf stangen maar wie weet hoe hij werkt????Je ziet aan een zijkant vier kleine pinnetjes met daar aan blauwe en rode kabels dus ik denk dat daar iets ingestoken moet worden zodat hij ook rijdt. Wie kan mij hier mee helpen? Mijn dank, S.Ver Roermond
Hoi, Ik ga er van uit dat het een draadbestuurde tank is. Dwz, je hebt een batterij kastje nodig die voor de stroom zorgt. Los zal deze wel niet meer tekrijgen zijn, het is immers een gedateerde manier van besturen. Maw, je zal zelf iets moeten fabriceren.
Hoi Arthur dank je wel voor de info. Zelf iets maken?Dat wordt moeilijk,ik heb daar geen verstand van en hoe zou dat dan moeten werken? En anders is het een heel mooi gedetailleerd static model. Het blijft een mooie tank. Bedankt. Stephan.
Het model ziet er uit als een Tiger tank van Tamiya in de schaal 1:25(niet 1:35). Ik heb hem ook gehad. Was met volledig interieur. Motoren zaten er achter in, en de verbinding tussen de motor vertragingskasten en de voorste aandrijfwielen gebeurde met twee drijfstangen met kegelwielen. De aandrijfstangen is op een van de foto's te zien. De tank wordt naar mijn weten niet meer door Tamiya uitgebracht, Groeten, Willie
Hoi Willie,dat is goede info ,precies zoals jij het zegt zit de tank in elkaar. Weet je misschien nog hoe de tank dan kan rijden?Moet er nog iets bij zitten voor batterijen ofzoiets? En hoe werd hij dan bestuurt? Ook bedankt voor de info. Groeten, Stephan. P.S.In hoeverre was het een model bouw?Of kocht je hem zo compleet?
Van Tamiya af zit er een draad afstandsbediening er bij, dus geen RC. Zat met een stekker vast aan de tank. Dus als je hem niet gebruikte voor het rijden, koppelde je gewoon de draad van de tank af. Ik had alleen constant problemen met de kegelwielen aan de voorzijde. Op de een of andere manier hadden die teveel speling waardoor ze soms niet in elkaar grijpten. Maar dat lag denk ik aan het dunne metaal dat constant verboog, was van te dunne kwaliteit. Groeten, Willie.